programi

Svi programi su zasnovani na sistemu funkcionalnog treninga. Sistemi vežbi koje koristimo kombinuju vežbe snage, izdržljivosti, koordinacije, balansa i fleksibilnosti, kao i HIIT treninga.

Kako funkcionišu
naši programi?

Nakon zakazivanja, dolazite na razgovor i početnu dijagnostiku. Tada utvrđujemo vaše stanje i definišemo zajedno vaše ciljeve i određujemo rok u kome ćemo ih ispuniti.

Nakon toga, naš tim prilagođava lično vama program koji ste izabrali i spremni ste za treninge. Možete birati da na treningu budete sami ili sa drugim klijentima. 

  • Naše grupe ne prelaze broj od 3 klijenta u jednom terminu i bez obzira na ostale klijente, vi ćete i dalje sprovoditi svoj personalizovani program.

Opcije rada 1:1 ili 3:1 zavise najviše od vašeg senzibiliteta. Naravno, ukoliko je ispred vas izuzetno zahtevan cilj koji treba ostvariti u kratkom vremenskom intervalu, neophodno je imati 1:1 sesije sa našim timom i povećanom dinamikom treninga. 

  • Naši treneri će vam predstaviti program detaljno i uklopiti ga u vas životni raspored.

Šta je vaša obaveza?

Da budete redovni na treninzima i da se pridržavate preporučenih pravila oko režima ishrane i života. Ostalo je na nama, a zajedno ćemo evaluirati rezultate.

pogledaj naše programe
i zakaži konsultacije.