fbpx

DOBRODOŠLI U STEP UP!

Postojimo od 2011. godine.
U početku smo bili orjentisani na porodično vežbanje, gde su deca i odrasli svih uzrasta našli svoje omiljeno mesto za vežbanje.
Tokom godina menjala se koncepcija, i napokon smo došli do formule koje se pokazala najdelotvornija, prevashodno za naše vežbače.
Sada je Trening centar Step Up orjentisan na individualne i vođene treninge (do troje u grupi). Taj koncept se pokazao kao program koji pruža maksimalne rezultate za naše vežbače.
Bilo ako hoćete samostalan rad sa trenerom, ili rad u maloj grupi, naši treneri će Vam se maksimalno posvetiti, i napraviti plan i program rada, da bi dostigli cilj, sa kojim ste i došli da vežbate, bilo da želite da redukujete telesnu masu, da fizički ojačate ili jednostavno hoćete da budete u kondiciji, jer je vežbanje Vaš stil života.
Ako ste kojim slučajem povređeni ili imate nekih fizičkih smetnji za konvencionalno vežbanje, tu je naš fizioterapeut, koji ima izvrsne rezultate u rehabilitaciji i unapređenju pokretljivosti i funkcionalnosti.
Možemo da se pohvalimo da je većina naših vežbača, sa nama duže od 5 godina, jer su prepoznali naš trud, imaju rezultate i jednostavno im je prijatno da provedu jedan deo svog vremena sa nama.
Profil naših vežbača možemo da podelimo u 3 kategorije:
 1. Tinejdžeri koji se nažalost slabo kreću, i time ili dobili na telesnoj masi, ili je uz nagli rast došlo do deformiteta kičme.
 2. Mladi sportisti, kojima je potrebna kondcija, snaga i eksplozivnost, gde oni na svojim treninzima uglavnom rade na tehnici i taktici, a vrlo malo na kondiciji i vežbama pravilnog razvoja kod mladih sportista.
 3. Ljudi srednjih i zrelih godina, koji su poslom vezani za kancelariju i sedenje, gde počinju da se javljaju bolovi u leđima i postepeno povećanje telesne mase.
Mnogi su nam poklonili poverenje, zašto ne probate i vi?
Zakažite svoj besplatni probni trening, probajte nas, i sigurni smo da ćemo naći zajednički jezik .
Čekamo Vas.
Sportski pozdrav
Step Up

Mesto savršene kombinacije sporta, zabave i uživanja!

STEP UP

STEP UP PROGRAMI

 • Individualni treninzi

 • Vođeni treninzi

 • Kineziterapija

   IMATE PITANJA ZA NAS?

   Pišite nam ili nas kontaktirajte putem telefona

   Share...
   Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+