fbpx

View More: http://photographybyklc.pass.us/hanneke

Hvala svima koji su prethodne godine vežbali sa nama pilates, želimo vam svima dobro zdravlje, puno uspeha i sreće.

Svako je vežbao pilates neko vreme zna da to nije običan trening koji oblikuje vaše telo već i stil koji vas uči koncentraciji i daje vam više energije za svakodnevne aktivnosti.

Za 12 godina koliko držim pilates dolazili su razni ljudi koji su želeli da se oblikuju ili da smanje bolove u zglobovima, ojačaju, razviju fleksibilnost, da se zabave, relaksiraju, steknu nova poznanstva, rasterete se svakodnevnih briga i napetosti.

I najdivnije od svega je što su svi uspeli to uz pilates. Drago mi je da sam bila deo toga i videla pozitivne promene kod ljudi.

Današnje vreme je puno stresa i obaveza koje vam oduzima mnogo vremena, ali sigurna sam da svako može da odvoji dva, tri sata nedeljno za sebe i relaksira se, dovede telo u formu, upozna nove, divne ljude i pokrene u pozitivnijem pravcu.

Hvala svim mojim vežbačicama što su bile vredne, volela bih da napišete komentare šta ste dobile uz treninge pilatesa kod nas i volela bih da se družimo i vežbamo i ove godine.

stepupblog13Takođe pozdravljam sve ostale članove kluba i pozivam vas da dođete i probate par treninga pilatesa jer znam da postoji mnogo predrasuda kako je trening lak ili dosadan, možda tako izgleda ali uopšte nije, možete da steknete snagu, fleksibilnost i da steknete svest o pravilnom držanju tela, rasteretite pritisak na zglobove i osećate se mnogo bolje i zadovoljnije. Svakako lepo je da izaberete stil vežbanja koji vam odgovara, ipak vas pozivam da probate par treninga sa nama, ako ništa da razbijete monotoniju.

Svima koji treniraju u StepUp klubu želim uspešnu i lepu Novu godinu i da vam jedna od novogodišnjih odluka bude da vežbate cele godine i brinete o svom zdravlju.

Duška Tintor

Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+