fbpx

ANA VILOTIĆ

PERSONALNI TRENER

Diplomirani profesor fizickog vaspitanja i sporta-master.

U oblasti personalnog treninga imam više od 10 godina iskustva. Radim sa klijentima svih uzrasta bez obzira na nivo fizičke spreme (početnici, napredni, sportisti). Takodje imam iskustva u radu sa trudnicama i porodiljama , sa osobama koje se oporavljaju od operacija ili povreda kao i u radu sa osobama kojima je potrebna korekcija deformiteta kičmenog stuba,osobama kojima je dijagnostifikovana diskus hernija itd. U radu sa klijentima primenjujem vežbe sa raznovrsnim rekvizitima,vežbe sa sopstvenom težinom i vežbe na spravama, sve u skladu sa individualnim potrebama i ciljevima. Takodje držim i trenige boksa i kikboksa.

Nosilac crnog pojasa u karateu. Reprezentativac SRJ 1998-1999. Takmičar i osvajač medalja na svim nivoima u disciplini borbe 1995-2005.

DETALJNIJE

OBRAZOVANJE:

Diplomirani profesor fizickog vaspitanja i sporta-master.

TRENINZI:

individualni trening 0%
0%
rad sa decom i adolescentima 0%
0%
redukcija telesne mase 0%
0%

SRĐAN JOVANOVIĆ

PERSONALNI TRENER

 Učesnik nekoliko međunarodnih projekata iz oblasti fitnesa i rekreacije. Specifičnosti treninga: redukcija telesne mase; kreiranje programa vežbanja prema fizičkim mogućnostima; prilagođavanje vežbanja prema uzrastu, polu, fizičkim mogućnostima pojedinaca; rad sa osetljivim grupama ljudi (povrede, deformiteti.,)

DETALJNIJE

OBRAZOVANJE:

Nakon završene osnovne i srednje škole, 2006. god. upisuje Visoku sportsku i zdravstvenu školu u Beogradu-odsek sportski trener, smer rekreacija, a završava je 2009. god. odbranom diplomskog rada na temu “Veslanje kao sredstvo rekreacije”.

TRENINZI:

REDUKCIJA TELESNE MASE 0%
0%
INDIVIDUALNI TRENING 0%
0%
RAD SA OSETLJIVIM GRUPAMA 0%
0%

JELENA LEČOSKI

FIZIOTERAPEUT SPECIJALISTA

Počela da radi odmah nakon završetka visoke škole. Stekla  iskustvo zahvaljujuci velikom broju pacijenata. Fokusirana na oporavak i unapređenje pokretljivosti, funkcionalne sposobnosti, kvaliteta života. Najviše iskustva i najbolje rezulatete postigla u rehabilitaciji:

  • deformiteta kod dece i odraslih, kao što su tortikolis, kifoza, skolioza, ravna stopala, x i o noge…

  • pacijenata sa degenerativnim promenama

  • pacijenata sa lezijama perifernih nerava

  • sportskih i profesionalnih povreda

DETALJNIJE

OBRAZOVANJE:

Visoka sportska i zdravstvena škola, Beograd. Odsek- strukovni fizioterapeut.

Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu. Odsek- fizioterapeut specijalista.

TRENINZI:

kinezi terapija 0%
0%
Individualni treninzi 0%
0%
rad sa decom 0%
0%

JANKO SALIHOVIĆ

PERSONALNI TRENER

Apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu.

Imam iskustva u radu sa svim uzrasnim kategorijama, sa osobama koje imaju za cilj redukciju svoje telesne mase, poboljsaju kondiciju i snagu, izgrade misicnu masu. Radim sa decom koja se bave sportom, kao i sa decom sa deformitetima kicmenog stuba(skolioza, kifoza, itd), a takodje i sa osobama koje se oporavljaju od povreda.

Sami treninzi uključuju rad i kombinaciju vezbi sa sopstvenom tezinom, na spravama i sa rekvizitima, sve u cilju postizanja željenog rezultata.

Takođe nosilac sam crnog pojasa 1.dan u karateu.Pored rekreativnog bavljenja karateom bavio sam se i takmičarskim u disciplinama kate i borbe.

DETALJNIJE

OBRAZOVANJE:

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu.

TRENINZI:

individualni trening 0%
0%
kardio box 0%
0%
redukcija telesne mase 0%
0%
Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+