IVA PRĆIĆ

Treninzi

TRENINZI ZA DECU 0
0
FIZIKALNA TERAPIJA 0
0
INDIVIDUALNI TRENINZI 0
0

Biografija

Rodjena sam u Subotci 1987 gde sam završila osnovnu školu. Srednju školu sam završila u Beogradu kao i akademske i master studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, gde sam dobila i stipendiju.

Još od malih nogu sam u sportu, trenirala sam balet, karate, plivanje,košarku. Pohađala sam muzičku školu, odsek klavir, i solfeđo. Bila sam u košarkaškoj reprezentaciji Jugoslavije, kasnije Srbije i okitila se sa mnogo medalja. Imala uspeha i u plivanju takođe bila uspešna i nagrađena. Još na fakultetu sam bila deo projekata „ Organizacija takmičenja deci sa invaliditetom“, „Psiholhogija, bliznakinje i sport“ „Test motoričkih i funkcionalnih sposobnosti“. Teška povreda me je omela u daljoj profesionalnoj karijeri te sam sebe najpre pronašla u radu sa „decom ulice” u svratištu. Edukovala sam decu  putem radionica (o nenasilnom ponašanju,  mirnom rešavanju konflikata), zatim sprovodila korektivne vežbe i vodila školicu sporta. I na taj način pomagala deci koja nemaju roditelje ili pak roditelji ne mogu priuštiti deci niti svoju paznju,vreme kao ni energiju. Dalje me put odvodi u SAD gde sam za UN radila kao stručni saradnik i savetnik za vežbe i ishranu (kreator, organizator, koordinator  projekta “Vežbe i bolesti”). Tu sam stekla ogromno iskustvo u radu sa decom, ljudima, psihološkim barijerama, sve u cilju kako ozdraviti, boriti se, ne odustati, savladati, i na kraju pobediti. Po povratku bila sam deo Master  Physical -a – ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju i radila sa pacijentima kinezi i fizio tretmane kako bi poboljšali zdravstveni status tela (vežbe sa istezanjem i PNF metoda), korektivne vežbe sa decom kod deformiteta (scoliosis,  kyphosis, lordosis, ravni tabani…), sportske povrede i oporavak. U teretani Imperium sam radila kao personalni trener. Gde sam vodila računa najpre o identifikovanju ciljeva klijenata, zatim kreiranjem programa vežbi i ishrane,vodila individualne i/ili grupne treninge sa profesionalnim sportistima i amaterima  (stekla sam i licencu za Les Mills program – Body Combat ). Svoje znanje sam posvetila i najmanjima, vodila sam školicu sporta gde smo zajedničkim snagama ispravljali deformitete i razvijali motoričke sposobnosti kroz  igru i vežbe. U ISB (International School of Belgrade) školi sam radila sa decom i bila njihov nastavnik sprovodeći program škole.

I evo me u Step up-u..radim kao personalni trener, sa sportistima u njihovoj pripremi i održavanju potrebnih sposobnosti, sa rekreativcima, sa osobama koje imaju neke od degenerativnih promena i  problema, sa ljudima koji vole sebe i svesni su šta to vežbanje donosi, sa osobama kojima je potrebna redukcija telesne težine kako bi im i  život bio lakši. Opet su tu dečica bez kojih mi osmeh ne silazi sa lica i koji su budući mali i veliki sportisti.

Dugo sam u sportu i on me je naučio da samo radom mogu postići ono što poželim stoga bi svima poručila da volite sami sebe, da volite svoje telo jer će vam ono vratiti koliko ste u njega uložili. I nikada ne odustajte jer pravi trening počinje onda kada želimo da prestane..i zapitajte se Ako ne ja,ko? Ako ne sad, kad?

sandra-milasinovic.jpg

Step Up je prijatan prostor za vežbanje i smatram da je pravo mesto i za sve ozbiljne vežbače i rekreativce, kao i za ljude koji traže mesto gde će početi da vežbaju.

Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Sandra Milašinović
mina-miric.jpg

Vežbam od svojih srednjoškolskih dana. Išla sam na aerobik, zumbu, jogu.. ali mi pilates definitivno najviše prija. Imala sam ozbiljnih zdravstvenih problema, a pilates mi je mnogo pomogao. Već godinama vežbam u Step up-u i odlično je. Čisto je, novo, ima odlične sale i sprave za vežbanje.

Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Mina Mirić
ksenija-kustudic.jpg

Mislim da je Step up pravo mesto za vežbanje, čisto je, sale su velike, svi neophodni rekviziti za vežbanje su tu i odlično je mesto ukoliko planirate da se bavite rekreativno sportom.

Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Ksenija Kustudić
Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+