fbpx

SRĐAN JOVANOVIĆ

Treninzi

REDUKCIJA TELESNE MASE 0
0
INDIVIDUALNI TRENING 0
0
RAD SA OSETLJIVIM GRUPAMA 0
0

Biografija

Jovanović Srđan je rođen 21.04.1986. god. u Beogradu. Nakon završene osnovne i srednje škole, 2006. god. upisuje Visoku sportsku i zdravstvenu školu u Beogradu-odsek sportski trener, smer rekreacija, a završava je 2009. god. odbranom diplomskog rada na temu “Veslanje kao sredstvo rekreacije”.

Aktivno se bavio veslanjem, košarkom i atletikom. Radio od 2007-09. god. u SRC “Good life”, na pozicijama personalni trener, fitnes i aerobik instruktor; od 2009-2012. god. u teretani “Body & soul”, a od 2013. god. u SK “Step Up”. Radio kao sportski trener-rekreator-animator na letnjim kampovima u Grčkoj i Bugarskoj od 2007-10. god.
Učesnik nekoliko međunarodnih projekata iz oblasti fitnesa i rekreacije. Specifičnosti treninga: redukcija telesne mase; kreiranje programa vežbanja prema fizičkim mogućnostima; prilagođavanje vežbanja prema uzrastu, polu, fizičkim mogućnostima pojedinaca; rad sa osetljivim grupama ljudi (povrede, deformiteti.,)
U slobodno vreme radi kao licencirani Atletski sudija Atletskog saveza Beograda pri atletskom savezu Srbije. Oženjen je, otac jednog deteta, živi i radi u Beogradu.

sandra-milasinovic.jpg

Step Up je prijatan prostor za vežbanje i smatram da je pravo mesto i za sve ozbiljne vežbače i rekreativce, kao i za ljude koji traže mesto gde će početi da vežbaju.

Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Sandra Milašinović
mina-miric.jpg

Vežbam od svojih srednjoškolskih dana. Išla sam na aerobik, zumbu, jogu.. ali mi pilates definitivno najviše prija. Imala sam ozbiljnih zdravstvenih problema, a pilates mi je mnogo pomogao. Već godinama vežbam u Step up-u i odlično je. Čisto je, novo, ima odlične sale i sprave za vežbanje.

Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Mina Mirić
ksenija-kustudic.jpg

Mislim da je Step up pravo mesto za vežbanje, čisto je, sale su velike, svi neophodni rekviziti za vežbanje su tu i odlično je mesto ukoliko planirate da se bavite rekreativno sportom.

Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Ksenija Kustudić
Share...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+